Tarieven en vergoedingen

Vergoedingsmogelijkheden


Je zorgverzekering

In een aantal gevallen kun je, wanneer je een aanvullende verzekering hebt afgesloten, een vergoeding regelen vanuit je zorgverzekering. Informeer altijd vooraf bij de zorgverzekeraar tot welk bedrag de verzekeraar vergoedt.

Bekijk de website van Zorgwijzer voor meer informatie over vergoedingen per zorgverzekeraar.

Let op: wij zijn wél aangesloten bij de FVB, niet bij de NFG.

Een verwijsbrief

Geen vergoeding via de zorgverzekeraar? In Groningen en Friesland kun je meestal met een verwijzing van een jeugdconsulent, een arts of de GGD onze hulpverlening vergoed krijgen.

Neem vooraf contact met ons op door te mailen naar info@kleurspel.nl dan bespreken we de mogelijkheden met je.

De gemeente

Is er een jeugdconsulent vanuit de gemeente betrokken bij jullie gezin? De jeugdconsulent kan in de provincie Groningen een beschikking aanvragen op naam van Zorgkracht12 (commentaar: KleurSpel).

Geen vergoeding?


Geen vergoeding kunnen krijgen via de zorgverzekeraar of gemeente? Dan kun je er voor kiezen om de zorg zelf te betalen.

Een individuele sessie van 1 uur kost 85 euro.

Informeer bij de belastingdienst naar de mogelijkheden voor teruggave van zorgkosten via de belastingopgave. Hiervoor heb je een verwijsbrief van de huisarts nodig.

“Bij KleurSpel heeft onze dochter veel geleerd over zichzelf, daardoor is haar zelfvertrouwen gegroeid en ervaart ze meer rust. Dat is erg fijn voor haar én de rest van het gezin.”