Voor verwijzers

Verwijzing


Wij werken samen met jeugdconsulenten, jeugdartsen, huisartsen, praktijkondersteuners, scholen en andere zorgaanbieders in onze omgeving. Als u wilt weten of we iets kunnen betekenen voor uw cliënt kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Indicaties en contra-indicaties vindt u onderaan deze pagina.

Het is goed om te weten dat we in veel gevallen vergoede zorg kunnen leveren in de provincies Groningen en Friesland als er sprake is van een verwijzing voor Specialistische Jeugdzorg. Op de verwijsbrief moet in ieder geval het volgende vermeld staan: naam, geboortedatum, adres en BSN van de jeugdige, hulpvraag en naam en adres van de zorgaanbieder (KleurSpel). Als u op de hoogte wilt worden gebracht van de start en stop van de zorg, is het fijn als u een eigen e-mailadres vermeldt waarnaar we beveiligd gegevens kunnen sturen.

In Groningen werkt KleurSpel vanuit coöperatie Zorgkracht12 en kan de verwijsbrief op naam van Zorgkracht12 worden afgegeven. Het is fijn als er vooraf contact is met KleurSpel zodat er contact opgenomen kan worden met Zorgkracht12 over de verwijzing. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw cliënt. We denken graag met u mee.

Meer informatie over vrijgevestigde vaktherapie in de jeugdhulp vindt u hier.


Indicaties en contra-indicaties